Închide

Coordonatorul campaniei de vaccinare, dr. Valeriu Gheorghiță, la deschiderea TIFF 2021: „Trebuie să avem încredere în medici, în personalul medical și să ne vaccinăm”

ActualitateFestivalSănătate by Actual de Cluj - iul. 24, 2021 0 204

Președintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, col. dr. Valeriu Gheorghiță, a fost prezenta aseară la Cluj Napoca, la evenimentul de deschiderea a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF 2021).

Prezența doctorului Valeriu Gheorghiță la TIFF are ca scop  susținerea acțiunilor subsumate campaniei de vaccinare în rândul comunităților clujene, a transmis Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea (CNCAV)

Gheorghiță a participat la deschiderea TIFF alături de primarul municipiului Cluj Napoca,  Emil Boc.

Medicul militar a făcut apel la români să se vaccineze și a cerut ca oamenii să se informeze doar din surse oficiale în ceea ce privește imunizarea.

„Fenomenul dezinformării face victime, face să crească numărul celor care se îmbolnăvesc. Trebuie să avem încredere în medici, în personalul medical”, a spus Gheorghiță, citat de cluj24.ro.

Sâmbătă, de la ora 10.00, Valeriu Gheorghiță a vizitat și Centrul de vaccinare care funcționează la Școala Gimnazială “Ion Creangă”.

De asemenea, de la ora 12.00, Gheorghiță a fost și în localitatea Bonțida, unde se desfășoară maratonul de vaccinare, premergător festivalului Electric Castle.

 

Sursa Foto: Captura/cluj24.ro.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu