Închide

Contractul de supervizare pentru ultimul tronson din giganticul proiect de modernizare a căii ferate Cluj-Napoca – Oradea – frontiera cu Ungaria a fost atribuit azi

Economie by Actual de Cluj - mart. 02, 2023 0 375

Contractul de supervizare pentru ultimul tronson din giganticul proiect de modernizare a căii ferate Cluj-Napoca – Oradea – frontiera cu Ungaria a fost atribuit azi.

CFR Infrastructură a anunțat că oferta câștigătoare pentru supervizarea lucrărilor și consultanță pentru tronsonul Aleșd – frontiera cu Ungaria este cea depusă de Egis România SA, pentru 22,5 milioane de lei plus TVA, adică peste cinci milioane de euro. Contractul de achiziţie publică urmează să fie semnat de ambele părţi la finalul perioadei legale de contestaţii.

În cadrul contractului, consultantul și supervizorul va coordona, va asigura consultanță și supervizare în cadrul celor două etape ale contractelor, respectiv proiectarea şi execuţia lucrărilor de electrificare și reabilitare de pe lotul 4 al căii ferate. Tronsonul are o lungime de 46,75 kilometri.

Vezi cine execută lucrările și în ce condiții, pe tronsonul menționat:

A fost semnat contractul pentru electrificarea și modernizarea căii ferate dintre Cluj-Napoca și Oradea, azi, pentru secțiunea dintre orașul Aleșd și frontiera cu Ungaria, pentru o jumătate de miliard de euro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu