Închide

Conferință la Cluj: cum să reabilitezi clădirile ca să fie eficiente energetic

Economie by Actual de Cluj - sept. 07, 2015 0 357

Cum poți reabilita o clădire ca aceasta să fie sustenabilă energetic – e una dintre temele unei conferințe de arhitectură organizată mâine la Cluj, la care participă între alții și președintele Ordinului Arhitecților din România.

Organizația The City of Green Buildings organizează mâine la Cluj a doua ediție a conferinței The City of Green Buildings, la hitelul City Plaza, dimineață la ora 9. „Este o ocazie unică, care nu trebuie ratată deoarece se vor prezenta și discuta cele mai recente inovații, tendințe, preocupări, provocări practice, politice și comerciale întâlnite în domeniul clădirilor sustenabile, dar și cele mai bune soluții adoptate”, explică organizatorii.
Ediția din acest an a conferinței se bazează pe tema “to build or to transform?” – provocările întâlnite când se dorește reabilitarea clădirilor existente pentru a îndeplini cerințele necesare unei atestări din punct de vedere a sustenabilității. Membrii Asociației The City of Green Buildings au anunțat participarea celor mai buni studenți de la noi din țară, dar și din Germania, Portugalia și Italia.

La conferința The City of Green Buildings vor fi prezenți în prezidiu persoane care se implică activ în lumea clădirilor clădirilor sustenabile: Șerban Țigănaș, Președintele Ordinului Arhitecților din Romania, Frank Hajdinjak, director general E.ON România, Bogdan Lupu – manager Philips Lighting University CEE, Dorin Beu – președintele Comitetului Național Român de Iluminat, Andrei Ceclan și Călin Ciugudeanu de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și alții.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu