Închide

Conferință de IT la Medicină: mașini autonome, e-medicină și modele de antreprenoriat

EducaţieTop News by Actual de Cluj - mai 29, 2019 0 141

Specialiști din mai multe discipline se întâlnesc la Cluj la Cluj Innovation Days, care au loc mâine și vineri la Universitatea de Medicină și Farmacie.

Conferința tratează problematica mașinilor autonome, om versus robot și e-medicină și tehnologie în administrația publică, transformare digitală, economie și noi modele de antreprenoriat.  „Cluj Innovation Days este un eveniment care aduce împreună specialiști din industrii diverse și pune bazele unor cooperări trans-sectoriale importante între parteneri din țară și străinătate. Liantul îl reprezintă tehnologia, esențială pentru inovare și dezvoltare în aproape orice domeniu. La Cluj Innovation Days, studiem provocările actuale și căutăm soluții eficiente și aplicabile”, spune Stelian Brad, președintele Cluj IT Cluster.

La conferința de la Cluj vine Alexandru Petrescu, ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale sau city managerul din Alba Iulia, Nicolae Moldovan.   Cluj Innovation Days este un forum regional anual organizat de Cluj IT Cluster din 2013 și care urmărește consolidarea comunității IT și facilitarea interacțiunii cu parteneri de afaceri și sectorul public.  Cluj IT Cluster cuprinde peste 75 de membri, companii IT, 8 universități, instituții din sectorul administrației publice și urmărește creșterea competitivității sectorului IT și a vizibilității industriei IT românești, precum și poziționarea Clujului ca un hub digital inovator.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu