Închide

Concurs pe postul de manager în Gherla, candidează actuala directoare interimară și alt candidat, care a fost respins

Sănătate by Actual de Cluj - dec. 08, 2022 0 314

Era ianuarie 2021 când la conducerea Spitalului Municipal Gherla a fost numită în funcția de manager interimar, prin dispoziție a primarului Ovidiu Drăgan, Pop Suciu Loredana. În urma concursului desfășurat recent, s-a stabilit noul manager.

În septembrie s-a aprobat regulamentul de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de manager-persoană fizică la Spitalul Municipal, arată gherlanews.net.

Concursul a fost organizat de către Consiliul de Administrație al spitalului, ai cărui membri nu au putut să candideze pentru post, potrivit regulamentului. Pentru concurs s-au înscris doi candidați, între care actualul manager, Pop Suciu Loredana. Pe 24 noiembrie, comisia de concurs a admis dosarul acesteia și l-a respins pe celălalt. Acesta a aparținut unui candidat din alt județ, care nu a îndeplinit condițiile de studii. Proiectul prezentat de singurul candidat rămas în cursă a avut ca temă „Planificarea și organizarea serviciilor de sănătate la nivelul spitalului municipal Gherla”. Joi, 8 decembrie, s-a anunțat și punctajul acordat, 9,96. Mandatul managerului spitalului municipal este de patru ani. Anul viitor ar urma să fie organizate concursuri la spital pentru funcțiile de director medical și director economic.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu