Închide

CONCURS actualdecluj.ro te trimite la Zucchero UPDATE Cine a câștigat

ActualitateTop News by Actual de Cluj - nov. 07, 2016 22 3609

Răspunde corect cu un comentariu la o întrebare și poți câștiga una dintre cele trei invitații de câte două locuri la concertul Zucchero de la sfârșitul săptămânii, la Sala Polivalentă.

Scrie-ne un comentariu la acest text, folosind o adresă validă de e-mail, în care să ne spui care e numele real al artistului și numele primului său album, până miercuri dimineața la ora 8. Poți răspunde, dacă vrei, și prin contul tău de Facebook la subsolul acestui text. Tragem la sorți răspunsurile corecte prin random.org miercuri la ora 9 și, dacă ești printre câștigători, îți trimitem instrucțiuni într-un e-mail sau într-un mesaj privat pe Facebook despre cum să ridici invitația.

Concertul lui Zucchero de la Cluj e sâmbătă seara, în Sala Polivalentă.

UPDATE După centralizarea tuturor înscrierilor și tragerea la sorți prin random.org, cele trei invitații de câte două persoane au fost câștigate de Ionela Tif, Cosmo Milchis și Marius B.

zucchero-inscrieri zucchero-random

Citește și:

Cel mai bine vândut artist italian scoate album nou, pornește în turneu mondial, ajunge și la Cluj. Când e concertul, cât costă biletele

  • Tags

    22 comentarii

    1. stimata redactie, majoritatea raspunsurilor venite pe facebook (6 din 10) sunt gresite – mai exact, numele artistului este gresit. in aceste conditii, de ce au intrat la extragere si acele raspunsuri? dumneavoastra insiva ati scris: „Răspunde corect cu un comentariu” (cuvant cheie: CORECT). na, va provoc sa raspundeti.

    Scrie un comentariu