Închide

Concert cu muzică din filme românești pentru copii, cunoscutele ”Veronica” și ”Mama”, pe scena Operei Naționale din Cluj

Cultură by Actual de Cluj - mai 25, 2023 0 157

Concert cu muzică din filme românești pentru copii, cunoscutele ”Veronica” și ”Mama”, pe scena Operei Naționale din Cluj.

Concertul e programat miercuri 31 mai, îl susține Corul de copii Symbol Jean-Lupu al Patriarhiei Române și Orchestra Operei clujene.
Concertul va cuprinde muzică din îndrăgitele filme Veronica și Mama, ce au încântat de-a lungul timpului generații de copii și părinți organizat în cadrul Turneului Național pe care Corul de Copii, condus de Luminița Guțanu Stoian, îl desfășoară pe parcursul stagiunii muzicale 2022-2023. ”Acest proiect reprezintă un act de promovare al artei muzicale cinematografice de factură românească, iar cei prezenți în sală vor avea parte de un program artistic unic prin concept şi extrem de atractiv prin orchestrațiile realizate special de maestrul Eugen Dan Drăgoi la partitura Mama şi maestrul Ioan Dobrinescu la partitura Veronica”, arată Opera din Cluj. ”Prin acest concert dorim să readucem în faţa spectatorului muzica românească de film dedicată copiilor, totodată trezind apetitul tinerilor pentru muzica românească”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu