Închide

Conceicao e „ciao-ciao” dacă nu o învinge pe FCSB duminică

SportTop News by Catalin Suciu - sept. 15, 2018 0 189

CFR Cluj primeşte vizita FCSB-ului duminică seara, iar o înfrângere sau remiză pot duce la îndepărtarea lui Antonio Conceicao.

Eliminată ruşinos din Europa League de Dudelange, CFR încarcă să mai spele din ruşine. „Am face uitată înfrângerea cu Dudelange în cazul unui meci bun al nostru”, spune Iuliu Mureşan, directorul general al feroviarilor şi unul dintre susţinătorii lui Conceicao.

Doar că patronul Neluţu Varga nu mai are răbdare cu nimeni. Un eşec sau chiar o remiză în partida cu duminică şi Conceicao e OUT de la CFR Cluj.

„Au fost două săptămâni bune în care am reușit să muncim, deși unii erau plecați la naționalele țării lor, alții au încă probleme medicale. Avem în față un meci important, cu grad ridicat de dificultate, dar nu acesta este singurul din acest campionat. E adevărat că dacă vom învinge vom fi din nou pe primul loc, sper că nu se va repeta situația din sezonul trecut (n.r. patru remize identice, 1-1). FCSB e o echipă cu 2-3 soluții pe fiecare post, în timp ce la noi continuă procesul de recuperare. Din punct de vedere ofensiv au o calitate uriașă, dar vom încerca să nu repetăm greșelile pe care le-am făcut în ultimele jocuri.

Sunt lucruri despre care s-ar putea să doresc să discut pe viitor, dar nu în acest moment! Nu mă deranjează deloc ceea ce apare în presă, eu sunt liniștit pentru că știu cât am muncit cu această echipă. Am un trecut în România, iar trecutul vorbește de la sine, nu mă interesează speculațiile din mass-media”, a comentat portughezul.

CFR Cluj şi FCSB joacă duminică, de la ora 21:30, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.