Închide

Companie de IT caută începători în domeniu, pentru traininguri și angajare

Economie by Actual de Cluj - mart. 23, 2015 0 2680

Compania de servicii IT Endava și-a lansat programele pentru 2015 dedicate studenților și absolvenților din domeniul tehnologiei și are 60 de poziții deschise la Cluj pentru dezvoltare software, pe tehnologii precum Java, .NET, Siebel, Sharepoint, dar și pentru testare software și servicii de suport IT, de la activități de service desk până la consultanță pentru infrastructuri IT complexe.

Programul dedicat absolvenților, axat pe dezvoltare și testare software (Java și .NET), va începe pe 6 mai, termenul limită pentru trimiterea aplicațiilor fiind 1 aprilie 2015, au transmis reprezentanții companiei. Participanții selectați vor fi angajați cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată și vor beneficia de două luni de training-uri intensive, atât în zona de tehnologii, cât și de soft skills, urmând apoi să fie implicați în proiecte interne și externe din cadrul Endava.

Internship-ul din divizia de dezvoltare software a centrului Endava din Cluj-Napoca va începe la 1 iulie, iar cei interesați de participare pot trimite aplicațiile până pe 5 mai 2015. Studenții și absolvenții selectați vor lucra pe proiecte reale, 6 ore pe zi, timp de 6 săptămâni, alături de profesioniști cu experiență din cadrul Endava. De asemenea, compania desfășoară programe de internship în divizia de Managed Services, acestea implicând un program de lucru de 4 ore pe zi, timp de 4 săptămâni, în cadrul căruia participanții beneficiază de training-uri tehnice și de customer care. Unul dintre aceste programe începe la Cluj în divizia de Managed Services în 23 martie, iar la final cei mai buni dintre participanți sunt angajați full-time. Toate programele de internship sunt remunerate.

„Pentru candidații aflați la început de carieră în IT, cele mai importante calități ar fi dorința de a învăța și de a se adapta la contexte noi. Suntem deschiși pentru a discuta cu persoane care au cunoștințe de bază de programare, indiferent dacă urmează cursurile unei facultăți sau sunt înscriși în programe de reconversie profesională sau școli informale, dar și cu persoane care au o experiență profesională relevantă în domenii de business pentru care Endava dezvoltă soluții. Astfel de profile ar fi foarte potrivite, de exemplu, pentru testare software, unde avem în prezent peste 20 de poziții deschise pentru junior testeri”, a declarat Diana Bocăneală, Head of Talent Management and Recruitment Endava pentru centrul de dezvoltare software din Cluj.

Endava are aproximativ 1.800 de angajaţi, sediu central la Londra și birouri în Marea Britanie, SUA, Germania, România, Macedonia și Moldova şi un venit anual de 64 milioane de lire sterline (peste 81 milioane de euro).

CItește și:

Cifrele care arată de ce nu e “roz” lumea Clujului IT

Cum se pregătesc jucătorii din IT de lupta cu piața: produse proprii și angajați școliți “in house”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare