Închide

Companie aeriană caută angajaţi la Cluj

Economie by Actual de Cluj - iul. 21, 2017 0 595

Unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa aeronautică din Europa, compania aeriană low cost Ryanair, caută personal la Cluj. Compania nu a reușit să intre încă pe Aeroportul din Cluj, cu ofertă de zboruri, dar are nevoie de angajați noi și vine pentru o nouă rundă de recrutări în capitala Transilvaniei.

Crewlink, partenerul companiei pentru Resurse Umane, anunţă că vine la Cluj-Napoca săptămâna viitoare, în 26 Iulie. Compania face recrutări pentru 100 de poziţii ale echipajului de cabină pentru a opera la bordul aeronavelor Ryanair. După sesiunea din Cluj, urmează o acţiune şi la Timişoara, în 2 August. Acţiuni similare au mai fost anunţate în România în primăvară.

Ryanair are zboruri din/ înspre București, Craiova, Oradea și Timișoara, dar nu a reușit încă să ajungă pe Aeroportul din Cluj, cu toate că, potrivit informațiilor din piață, încearcă de câțiva ani să vină și aici cu zboruri. Compania a anunțat anul trecut că investește în Timișoara, pentru deschiderea unei baze pe Aeroportul Internaţional Timişoara “Traian Vuia”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu