Închide

Comisar european despre dezastrul infrastructurii: România a pierdut sute de milioane de euro destinaţi Transporturilor

DezvoltareSinteză știri naționaleTop News by Actual de Cluj - dec. 18, 2017 1 579

România a pierdut circa 800 de milioane de euro destinate infrastructurii de transport, din alocările perioadei 2007-2013, iar alte 2,8 miliarde de euro au fost reprogramate pentru actualul ciclu financiar până în 2020 pentru a termina lucrările începute în trecut şi pe care autorităţile din România nu au putut să le termine la timp. O spune chiar comisarul european pentru Politică Regională, Corina Creţu, citată deHotnews.ro.

Banii reprogramaţi  înseamnă practic un sfert din totalul de fonduri europene pentru infrastructura de transport, fonduri ce puteau fi folosite la proiecte noi. Comisarul european Corina Cretu a afirmat luni, la Palatul Victoria, că este important să se menţină creşterea economică a României, precizând şi că „mai multă stabilitate politică ar fi mai benefică”, transmite Agerpres.  „Previziunile pentru anul viitor, dacă mergeţi în acest ritm, sunt convinsă că se vor realiza”, a mai declarat comisarul, la ceremonia de semnare a contractelor de finanţare depuse pe două axe prioritare, în cadrul programelor POR 2014 – 2020 şi POIM.

Ştirea integrală AICI

Despre bilanţul pe 2017:

Compania de Autostrăzi: în ce stadiu sunt lucrările la tronsoanele de autostradă din Cluj și ce promite pe anul viitor

 

 • Un comentariu

  1. Asa este,DEZASTRU.
   Geaba va tot laudati cu autostrazile,ca suntem la pamant.
   Autostrazile coruptilor sunt doar pe hartie . Ei tot tergiverseaza si isi cauta partneri cu care sa fure banul public. Pana nu se introduce legea martiala,nu scapam de corupti.

  Scrie un comentariu