Închide

Cod galben de vânt puternic până mâine dimineață la Cluj

Actualitate by Actual de Cluj - feb. 05, 2024 0 110

Cod galben de vânt puternic până mâine dimineață la Cluj, avertizează meteorologii.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de vânt puternic, iar în zona Carpaților e vorba de o avertizare cod portocaliu, valabilă de azi la ora 10 până mâine dimineață la aceeași oră. În acest interval sunt așteptate în mare parte din țară, inclusiv la Cluj, intensificări ale vântului în cea mai mare parte a țării și precipitații moderate cantitativ la munte.

Totodată azi vântul va prezenta intensificări în cea mai mare parte a țării iar la munte vor fi înregistrate rafale de până la 100 km/h. În Transilvania, sudul Olteniei și sud-vestul Munteniei viteza vântului va atinge până la 75 km/h. În Crișana, Maramureș, Dobrogea, local în Banat și Moldova și în restul Olteniei și Munteniei vor fi intensificări locale și temporare, cu viteze în general de 55 – 60 km/h.
În zona de munte temporar vor fi precipitații moderate cantitativ, până la 20 de litri pe metrul pătrat. Vor predomina ploile, determinând topirea și cedarea apei din stratul de zăpadă, iar la altitudini de peste 1.700 metri va ninge viscolit.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu