Închide

Cadavrul unui bărbat găsit în Someș la Gherla

Actualitate by Actual de Cluj - feb. 05, 2024 0 145

Pompierii au fost anunțați luni dimineață că pe apa Someșului Mic, în drept cu penitenciarul din Gherla, a fost observat cadavrul unui bărbat.

La fața locului au intervenit echipaje de pompieri care au acționat pentru scoaterea corpului din apă, de pe partea dinspre centura ocolitoare a râului.

Din primele informații, cadavrul era agățat de o creangă sub apă, la mică adâncime.

Era vorba despre corpul unui bărbat, posibil să aparțină persoanei dispărute pe malul Someșului sâmbătă seara, arată gherlainfo.ro.

Urmează procedurile de identificare a persoanei.

UPDATE Cadavrul a fost identificat, fiind vorba de bărbatul căutat încă de sâmbătă. ”Cu privire la sesizarea din data de 3 februarie a.c., referitoare la un bărbat din municipiul Gherla, care ar fi căzut în râul Someșul Mic în timp ce s-ar fi aflat la pescuit, polițiștii, alături de echipaje ISU Cluj au efectuate toate demersurile necesare pentru depistarea acestuia. Astfel că, la data de 5 februarie a.c., în jurul orei 10.00, în urma activităților de căutare, acesrta fost depistat, din nefericire decedat, în râul Someșul Mic, în proximitatea străzii Luncii, din municipiul Gherla”, a arătat Poliția. Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, în vederea efectuării autopsiei. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare