Închide

Cod galben de frig în Cluj de azi până în 1 martie

ActualitateTop News by Actual de Cluj - feb. 25, 2018 0 333

Cod galben de ger pentru Cluj, până în 1 martie, conform unei avertizări emise azi de Administrația Națională de Meteorologie.

Întreaga țară se află sub avertizare de ger: Transilvania e sub cod galben, în vreme ce restul țării – sub cod portocaliu. Valul de frig va cuprinde treptat toată țara și va fi în intensificare, astfel că se vor înregistra temperaturi cu peste 15 grade mai coborâte decât valorile normale pentru această perioadă din an, conform ANM. Temperaturile maxime vor fi negative în toate regiunile și va fi ger dimineața și noaptea, la început cu precădere în jumătatea de nord, apoi și în restul țării, iar intensificările temporare ale vântului vor amplifica senzația de rece.

Moldova, estul TRansilvaniei, Oltenia, Muntenia și Dobrogea se află sub cod portocaliu, cu ger persistent chiar și pe parcursul zilelor, când valorile termice vor fi comparabile cu recordurile înregistrate în această perioadă. Temperaturile maxime vor fi frecvent între -12 și -8 grade, cele minime se vor încadra în general între -22 și -12 grade.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare