Închide

CNN: Cluj-Napoca, în topul orașelor europene cu puțini turiști ce merită descoperite într-un city break. Printre recomandări, biserica Sf. Mihail și … Fabrica de Pensule

ActualitateTop News by Actual de Cluj - iul. 24, 2019 1 251

Cluj-Napoca e unul dintre orașele europene cu doar o mână de turiști, ce merită descoperite pentru frumusețea lor, cel puțin aceasta consideră reputatul CNN într-un articol publicat azi.
Cluj-Napoca e al doilea cel mai mare oraș al României și e deseori văzut ca o escală pentru turiștii care caută aventuri în Munții Apuseni, sau cei care vor să viziteze siturile istorice ale Transilvaniei, notează postul de televiziune. Printre obiectivele turistice ce merită vizitate în oraș, în afară de arhicunoscuta biserică Sf. Mihail din centrul orașului, este, consideră CNN … Fabrica de Pensule, fosta fabrică transformată în galerii și ateliere de artă contemporană care a facilitat dezvoltarea unor artiști de talie mondială. Pe lângă aceste două nominalizări CNN mai arată că orașul are o scenă abundentă a cafenelelor și barurilor, ceea ce îl face ideal ca destinație de city break.
Să mai spunem că în aceeași listă se numără Debrecen în Ungaria, Ankara în Turcia, Plovdiv în Bulgaria, Torino în Italia sau Antwerp în Belgia și Haga, în Olanda, în total 20 de astfel de destinații.
Textul publicat de CNN e scris de scriitorul freelance Joe Minihane. Aici articolul complet în engleză

Un comentariu

  1. Din cate stiu, al doilea oras al Romaniei din punct de vedere al populatiei este Iasi si nu Cluj. Poate se refera la bogatie… Atunci Clujul, poate ar fi al doilea.

Scrie un comentariu