Închide

Clujul s-a organizat. Disciplină pe Aeroportul din oraș după îmbulzeala de ieri

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - apr. 10, 2020 1 1279

După ce Aeroportul din Cluj a ținut toate paginile ziarelor și a fost pe buzele tuturor ca exemplu de așa nu, la o zi distanță fluxul de muncitori sezonieri care urmează să plece în Germania a fost organizat. Premierul Ludovic Orban a cerut tragerea la răspundere a conducerii Aeroportului, o anchetă a fost pornită privind situația generată ieri când aproximativ 2000 de oameni, mulți provenind din zone roșii ale României, s-au înghesuit la poarta terminalului de plecări.

O serie de imagini difuzate de prefectul din Cluj Mircea Abrudean arată situația de astăzi, 10 aprilie, din Aeroport. Cursele urmează să plece către Germania atât astăzi (6 curse) cât și zilele următoare. Astăzi cu cele 6 curse urmează să plece de la Cluj circa 900 de oameni. Prefectul a confirmat public că toate cele 6 curse programate astrăzi vor zbura.

ieri, 9 aprilie:

Un comentariu

  1. DF-l Orban nu va este rusine sa cereti demiterea unui profesionist ,pentru a scapa de raspunderea celor adevarati vinovati. Sa va spun eu cine este in primul rand vinovat-cei care au aprobat plecarea romanilor fara sa se gandeasca si cum se va face acest lucru. Trebuiau stabilite din timp proceduri clare. Bietul director nu stia ca se va trezi cu toti oamenii deeodata.Este greu de lucrat cu un om incapatinat, dar cu 1800 de oameni disperati.Rusine d-l Orban ca va lasati manevrat de politic si in aceste momente de criza.Cred ca e timpul sa ganditi rational si nu manevrat politic de d-l Tise, la care nici macar nu-i este rusine sa recunoasca ca a incercat de multe ori sa schimbe un profesionist, dar nu a reusit pentru ca nu avea dreptate. Acum a gasit momentul razbunarii si va gasit drept unealta.

Scrie un comentariu

Articole similare