Închide

Clujul rămâne și azi județul cu cea mai mare incidență a infecției cu coronavirus din România, peste București și dublă față de media națională

SănătateTop News by Actual de Cluj - sept. 22, 2022 0 115

Clujul rămâne și azi județul cu cea mai mare incidență a infecției cu coronavirus din România, peste București și dublă față de media națională.
Datele Ministerului Sănătății arată că azi incidența infecției cu coronavirus ajunge în Cluj la 2,19 cazuri la mia de locuitori, dublă față de media națională care azi ajunge la 1,04 cazuri la mie, și considerabil peste incidența din Capitală, de 1,66 la mie. Un singur alt județ din țară depășește azi pragul de două cazuri la mia de locuitori, e vorba de Timiș cu 2,13 cazuri la mie.
În ultimele 24 de ore în Cluj au fost depistate 73 de cazuri de infecție cu coronavirus, pentru prima dată în multe săptămâni sub pragul de o sută de cazuri noi într-o zi lucrătoare, dar cea mai mare cifră din țară, azi, după Capitală. Până acum în Cluj au fost confirmate aproape 184.500 de infecții cu coronavirus de la debutul pandemiei până în prezent, mai exact 184.480, cele mai multe într-un județ din țară.
Să adăugăm că în spitalele dedicate din Cluj se află azi 70 de pacienți infectați cu coronavirus, dintre care 15 sunt la Terapie Intensivă; e cel mai mare număr de pacienți internați într-un județ din țară, doar în București sunt mai mulți, peste două sute.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu