Închide

Clujul are și azi cea mai ridicată incidență a infecției cu coronavirus din România, chiar dacă în scădere, dublă față de media națională

SănătateTop News by Actual de Cluj - sept. 14, 2022 0 173

Clujul are și azi cea mai ridicată incidență a infecției cu coronavirus din România, chiar dacă în scădere, dublă față de media națională.
Astfel, conform datelor Ministerului Sănătății publicate în urmă cu puține momente în Cluj incidența infecției cu coronavirus ajunge azi la 2,51 cazuri la mie, dublă față de media națională care azi ajunge la 1,23 cazuri la mie, și cea mai ridicată din țară. De ieri până azi în Cluj au fost depistate un număr de 135 de cazuri noi de infecție cu coronavirus, cele mai multe din România după cele înregistrate în București – 320 de cazuri și Timiș – 162 de cazuri noi.
Clujul rămâne județul din țară cu cele mai multe cazuri de infecție depistate de la debutul pandemiei până în prezent, azi numărul total ajunge la peste 183.700, următorul clasat fiind județul Timiș, aproape 170.000.
Să adăugăm că în spitalele din Cluj sunt internați azi 89 de pacienți infectați cu coronavirus, dintre care 16 sunt la Terapie Intensivă.
Mai precizăm, spre comparație, în urmă cu o săptămână, în 7 septembrie, incidența infecției cu coronavirus era în Cluj de 3,16 la mie, în ziua respectivă fuseseră depistate 164 de cazuri noi.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare