Închide

Clujul are și azi cea mai mare incidență a infecției cu coronavirus din România, triplă față de media națională

SănătateTop News by Actual de Cluj - mai 13, 2022 0 160

Clujul are și azi cea mai mare incidență a infecției cu coronavirus din România, triplă față de media națională, după ce în ultimele 24 de ore aici au fost depistate cele mai multe cazuri noi de infecție cu coronavirus din provincie.
În Cluj incidența infecției cu coronavirus a ajuns azi la 1,29 cazuri la mia de locuitori, cea mai mare din țară, în condițiile în care media națională e azi de 0,41 cazuri la mie. Doar în București mai e înregistrată o incidență mai mare de un caz la mie, la 1,09.
Să precizăm că la Cluj au fost depistate cele mai multe cazuri noi de infecție cu coronavirus din provincie, în ultimele 24 de ore, 51 de cazuri noi, cifră depășită doar de București cu 123 de cazuri noi.
Cu acestea, numărul total al cazurilor de infecție depistate în cei doi ani de pandemie de coronavirus la Cluj ajunge la peste 162.500, cele mai multe într-un județ din țară. În spitalele din Cluj se află azi 77 de pacienți infectați cu coronavirus, cei mai mulți din țară după București, dintre care 17 sunt la Terapie Intensivă, în stare gravă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu