Închide

Clujul ajunge la 400 de decese cauzate de coronavirus de la izbucnirea pandemiei, zeci de decese înregistrate doar în 2021

SănătateTop News by Actual de Cluj - ian. 21, 2021 0 152

Județul Cluj a ajuns azi la pragul de patru sute de decese cauzate de coronavirus, de la debutul pandemiei, în urmă cu aproape un an.
Pandemia de coronavirus a făcut până acum 400 de victime la Cluj, dintre care două persoane au decedat doar în ultimele 24 de ore. Să menționăm, din totalul de 400 de decese, un număr de 62 au fost înregistrate doar în aceste trei săptămâni de la începutul acestui an, adică fiecare 1 din 6 decese a fost înregistrat în acest interval.

Doar de ieri până azi au fost înregistrate la Cluj peste 200 de cazuri noi de infecție cu Covid 19, cele mai multe din țară exceptând Capitala. Totodată, azi un număr de 79 de persoane se află internate în stare critică la Terapie Intensivă.

Vestea bună este că rata de infectare e în continuă scădere în ultima săptămână la Cluj, azi aceasta e de 3,31 cazuri la mia de locuitori. Un număr de aproape 20.000 de clujeni au fost vaccinați deja împotriva coronavirusului. Citește și:

200 de cazuri noi de infecție cu Covid 19 depistate de ieri la Cluj, cele mai multe din provincie

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare