Închide

Clujenii vor putea zbura spre litoral, începând din 16 iulie

ActualitateDezvoltareSocialTop News by Actual de Cluj - iun. 07, 2020 0 587

Atât reprezentanții Tarom, cât și cei ai Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România au anunțat că au convenit ca zborurile spre litoral să se reia începând din 16 iulie, cu o frecvență de două zboruri/săptămână, pe rutele Cluj-Constanța și retur, Oradea-Constana și retur, Timișoara-Constanța și retur.

Reprezentanta Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România, Corina Martin, a subliniat că a fost propus un plan strategic, „Reconectăm România”, avându-se în vedere  situaţia generată de pandemia de coronavirus şi efectele acesteia asupra călătoriilor şi turismului intern şi internaţional.

„Noi am propus un Plan strategic: Reconectăm România. Este esenţial să avem zboruri care să ne aducă turiştii români şi potenţiali turişti străini către Litoral şi Delta Dunării, dinspre vestul sau nordul sau estul sau centrul României şi care să asigure accesul facil al românilor care locuiesc în sudul sau sud-estul României, de exemplu, către vestul sau nordul Romaniei, pentru vacanţe şi călătorii sau în scop profesional. Am colaborat direct cu Ministerul Transporturilor, pentru a se implica alături de noi şi să susţină conectarea aeriană între destinaţiile preferate de români, pentru a facilita circulaţia turistică internă în această perioadă grea, atât pentru industria HORECA, cât şi pentru transportatorul aerian naţional TAROM. Românii vor avea, astfel, un acces mult mai rapid şi facil la vacanţele şi călătoriile de care au atât de multă nevoie şi care vor susţine turismul naţional şi economia României”, Corina Martin, conform Agerpres.

Zboruri directe de la Cluj -Napoca la Constanța

Începând cu data de 16 iulie 2020, de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj se vor efectua zboruri directe către Constanța. Zborurile vor fi operate de compania Tarom de 2 ori pe săptămână, după următorul program:

RUTA ZILE OPERARE ORA PLECARE ORA SOSIRE
Cluj-Napoca (CLJ) –

Constanța (CND)

JOI (16 Iulie, 23 Iulie,  30 Iulie, 6 August, 13 August, 20 August, 27 August)          15:50               16:50
DUMINICA (19 Iulie, 26 Iulie, 2 August, 9 August, 16 August, 23 August, 30 August)           17:00               18:00
Constanța (CND) –

Cluj-Napoca (CLJ)

JOI (16 Iulie, 23 Iulie,  30 Iulie, 6 August, 13 August, 20 August, 27 August)           14:10               15:10
DUMINICA (19 Iulie, 26 Iulie, 2 August, 9 August, 16 August, 23 August, 30 August)          15:20                16:20

Decizia companiei Tarom de a relua zborurile de la Cluj-Napoca către Constanța, vine în sprijinul tuturor clujenilor care vor dori să își petreacă vacanța pe litoralul românesc al Mării Negre sau în zona Deltei Dunării. Odată cu reintroducerea zborurilor către Constanța, clujenii vor putea ajunge pe litoral mult mai repede, durata zborului Cluj-Constanța fiind de aproximativ o oră. De asemenea, asigurăm pasagerii că pe Aeroportul Internațional Cluj au fost implementate toate măsurile de siguranță pentru prevenirea răspândirii Covid-19, iar formalitățile de îmbarcare/debarcare se desfășoară în condiții de siguranță, a transmis și Aeroportul Cluj.

Sursa Foto: Tarom

Nici un comentariu

Scrie un comentariu