Închide

Stadionul Cluj Arena, teatru în aer liber. Programul începe din 12 iunie

ActualitateFestivalMuzicaSocialTop News by Actual de Cluj - iun. 07, 2020 0 839

O parte din tribunele Cluj Arena vor fi transformate într-un teatru în aer liber, pregătit să organizeze evenimente de toate tipurile în condițiile impuse prin starea de alertă, anunță reprezentanții Consiliului Județean, care au încheiat un parteneriat în sensul acesta cu agenția de eevenimente Spotlights.

Începând de vineri, 12 iunie, ora 20:30 pe Cluj Arena se vor organiza seri de cinema, concerte în aer liber, show-uri de stand-up comedy, spectacole care vor respecta toate regulile de distanțare socială, cu o capacitate de 500 de locuri acoperite.

Primele evenimente live sunt dedicate artiștilor clujeni: Trupa Grimus si umoriștii Nicu Bendea, Unguru’ Bulan, Sasha și Costi.

Vineri, 12 iunie, are loc primul eveniment: o seară de film în aer liber, la Cluj-Arena, unde se va proiecta pe un ecran led de mari dimensiuni Bohemian Rhapsody. Sâmbătă, 13 iunie, de la 19:00 va concerta live trupa clujeană Grimus iar în deschidere se va proiecta un concert digital. Duminică, 14 iunie, de la 20:30 va avea loc în premieră națională primul show de stand-up comedy pe un stadion cu Nicu Bendea, Unguru’ Bulan, Sașa și Tudor Costi.

„Am a găsit o modalitate  prin care să le oferim clujenilor din nou posibilitatea de a lua parte la activitățile preferate, dincolo de mediul virtual. Ne-am bucurat de deschiderea și suportul pe care l-am primit de la Consiliul Județean Cluj în momentul în care am propus conceptul Spotlights At Cluj-Arena. Siguranța participanților este extrem de importantă de aceea se vor respecta toate regulile impuse pentru prevenirea răspândirii pandemiei de COVID-19. Cei 500 de participanți vor fi așezați pe scaune la o distanță de 2 metri. Publicul va purta măști pe toată durata evenimentelor, la intrare se va efectua triajul epidemiologic prin măsurarea temperaturii cu termometre digitale și se va dezinfecta perimetrul înainte și după fiecare eveniment”, au transmis reprezentanții  Spotlights.

De vineri a început seria de concerte în aer liber și în Piața Unirii din Cluj Napoca, sub umbrela Form Days Festival. Spectatorii au  respectat regulile de distanțare, conform imaginii de mai jos:

 

Sursa Foto: Facebook

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare