Închide

Clujenii inundați de gunoaie în ajun de Crăciun

AdministrațieTop News by Actual de Cluj - dec. 24, 2018 0 332

E ajun de Crăciun iar clujenii sunt îngropați în printre munți de gunoaie: mașinile care ridică deșeurile nu le mai culeg cu zilele iar punctele gospodărești au ajuns să fie inundate de gunoaie.

O mulțime de clujeni s-au plâns că mașinile de gunoi nu au ridicat deșeurile de zile întregi de la punctele gospodărești – în parte din cauza ninsorilor de săptămâna trecută, dar în ultimele zile nu a nins, drumurile și aleile dintre blocuri au devenit practicabile iar mormanele de gunoi s-au mărit, totuși, de la o zi la alta.

„Săptămâna trecută au venit o singură dată să ridice gunoiul” a spus o clujeancă ce locuiește pe strada Mehedinți când a văzut reporterul actualdecluj.ro care a fotografiat unul dintre punctele gospodărești aflate în această situație, pe aleea Moldoveanu, la intersecția cu cea mai aglomerată stradă a orașului, Mehedinți. Situația, însă, e larg răspândită: există plângeri pe aceeași stradă Mehedinți, dar și în cartierul Între Lacuri ori pe strada Dunării, de exemplu, zonă deservită de altă companie de salubritate.

Directorul operațional al Rosal, Olimpiu Popiță, nu a răspuns la telefon în prima jumătate a zilei, după care și-a închis telefonul.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare