Închide

Camion cu 5 tone de motorină răsturnat pe cel mai periculos drum din Cluj

ActualitateTop News by Actual de Cluj - dec. 24, 2018 0 247

O cisternă cu motorină s-a răsturnat în urmă cu puține momente pe cel mai periculos drum din Cluj, DN1E60, între Florești și Gilău.

Accidentul a avut loc în jurul amiezii, când o cisternă s-a răsturnat în afara părții carosabile pe sensul de mers între Florești și Gilău. La fața locului au venit pompieri, care au asigurat perimetrul pentru prevenirea producerii unui incendiu, iar un echipaj SMURD a consultat șoferul tir-ului, în vârstă de 40 de ani. Acesta nu prezenta răni grave și a refuzat transportul la spital. „În acest moment sunt scurgeri reduse de motorină pe la capacul unuia dintre compartimente, care este gestionată de către șofer prin transvazarea (mutarea-n.red.) motorinei într-unul dintre compartimentele goale ale cisternei”, explică pompierii aflați la fața locului. Traficul nu este blocat, iar firma transportoare va asigura recuperarea ansamblului de vehicule din afara părții carosabile. Din declarațiile șoferului, în compartimentele cisternei se aflau aproximativ 5,5 tone de motorină.

„Conform primelor informații, în jurul orei 12:00, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Cluj Napoca, care conducea o cisternă pe raza comunei Florești, în afara localității, cu direcția spre Oradea, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Cisterna este încărcată cu motorină. Incidentul este fără victime. La fața locului este un echipaj al Poliției Rutiere”, spun polițiștii.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu