Închide

Clujenii au pus umărul și au împins un autobuz blocat în cartierul Bună Ziua din cauza viscolului. Poleiul a pus probleme serioase de dimineață în traficul din Cluj-Napoca

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - ian. 18, 2022 0 229

Mai mulți clujeni au pus umărul și au împins un autobuz rămas blocat din cauza viscolului și zăpezii în cartierul Bună Ziua. Autobuzul deservea linia 21 care circulă pe ruta centru – cartier Bună Ziua și a avut probleme cu deplasarea.

Gestul oamenilor care au oprit mașinile ca să ajute la punerea în circulație a autobuzului a fost filmat cu o camera de bord a unui alt conducător auto. Evenimentul a avut loc în seara zilei de 17 ianuarie și filmările au fost postate pe Facebook. Au pus umărul și polițiștii de la biroul rutier al Inspectoratului Județean de Poliție. Autobuzul Companiei de Trasport Public din Cluj a rămas blocat pe Calea Turzii, la sensul giratoriu spre Făget. Mijlocul de transport în comun patina din cauza gheții de pe jos.

În cursul dimineții, alți clujeni s-au plâns de poleiul de pe străzile din Cluj-Napoca și de faptul că Primăria a întârziat să intervină lăsând oamenii să se tamponeze sau să-și testeze nervii în trafic.

Pe Ferdinand, în centrul orașului, trotuarele erau pline de polei.

„Multumesc, Primaria Cluj Napoca, pentru distractia de la patinoar de azi dimineata! Unii ne-am pastrat directia, restul s-au tamponat. Dada, stim, asa e iarna!”, a scris pe Facebook o șoferiță din Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare