Închide

Viscolul a îngreunat circulația pe mai multe drumuri din Cluj. Șoferii au rămas blocați cu mașinile în zăpadă

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - ian. 18, 2022 0 172

S-a circulat cu mare dificultate pe DN1 Huedin-Oradea din cauza ninsorilor și vântului puternic care s-au manifestat în 17 ianuarie în județul Cluj.

Mai multe mașini au fost blocate în zona comunei Cojocna, între Iuriu de Câmpie și Ceanu Mare.

În zona comunei Morlaca un arbore prăbușit a blocat de asemenea circulația. Lucrătorii au intervenit pentru degajarea respectivului copac căzut pe carosabil la km 536+400. Potrivit reprezentanților DRDP Cluj, dacă situația vremii se înrăutățește, sectoarele de drum afectate vor fi închise.

Primarii sau oficialii din comunele afectate de viscol s-au plâns că utilajele de deszăpezire nu au interveni la timp iar șoferii au rămas blocați pe sectoarele de drum.

Viceprimarul comunei Cojocna a postat pe pagina sa de Facebook mai multe filmări și fotografie cu șoferi care au rămas blocați cu mașinile în zăpadă, potrivit Monitorul de Cluj.

Alți șoferi au semnalat pe grupul InfoTrafic jud. Cluj probleme pe tronsoanele Măguri Răcătău- Someșul Rece și E 60 Poieni-Huedin.

Un alt șofer a semnalat că traficul în zona Leghia este blocat din cauza unui TIR care s-a răsturnat.

Pe DN 1, sectorul de drum cuprins între kilometrul 534-552, în județul Cluj, s-a acționat cu 9 utilaje, circulația rutieră se desfășoară îngreunat din cauza viscolului puternic.

Autoritățile locale au anunțat deja un cod roșu de viscol în zona montană a județului Cluj pentru seara de 17 ianuarie, avertizând șoferii să fie precauți.

DRDP a anunțat că a intervenit pe drumurile naționale aflate în administrare cu 317 utilaje care au răspândit 2.488 de tone de material antiderapant.

sursă foto: captura video

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare