Închide

Clujeanul dat dispărut după ce a plecat ieri la plimbare în pădure cu câinele a fost găsit mort

Actualitate by Actual de Cluj - dec. 15, 2022 0 765

Un tânăr din Cluj a dispărut ieri de la casa de vacanță a familiei, din Sigmir. A ieșit la plimbare cu câinele, dar nu s-a mai întors. A fost găsit azi, fără suflare.
Robert Răzvan Roba, un tânăr clujean de 29 de ani, s-a retras, zilele trecute, la casa de vacanță a familiei, în Sigmir. Ieri a ieșit la plimbare, alături de câinele său. După câteva ore, câinele s-a întors acasă, dar fără Robert. Autoritățile au fost alertate și efective de polițiști, jandarmi, pompieri, salvamontiști și voluntari au pornit în căutarea lui. Căutările s-au oprit în cursul nopții, fiind reluate la primele ore ale zilei. Din nou, zeci de persoane – organe abilitate și voluntari- au luat la pas zona Sigmirului.

După câteva ore de căutări, Robert a fost găsit în pădurea de pe Valea Măgherușului, fără suflare. Se pare că acesta a ales să-și încheie socotelile cu viața, după cum arată publicația Bistrițeanul. ”Actiunea de căutare s-a încheiat. Persoana dispărută a fost găsită din nefericire decedată. Echipa se retrage la bază. Condoleanțe familiei!” au scris cei de la Salvamont pe Facebook.

”În urmă cu puțin timp, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bistrița-Năsăud l-au găsit pe tânărul căutat. Din nefericire, acesta era decedat, fiind găsit spânzurat, într-o pădure de pe Valea Măgherușului” au transmis reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud.

Citește și;

Un clujean de 29 de ani a fost dat dispărut ieri după ce a plecat la plimbare cu câinele într-o pădure din Bistrița-Năsăud, în apropierea casei de vacanță

Nici un comentariu

Scrie un comentariu