Închide

Clujeanul care și-a omorât prietena în luna mai strângând-o de gât pentru că nu a vrut să se căsătorească cu el, a abandonat cadavrul după care s-a ascuns și a fost găsit doar după câteva zile, a fost trimis în judecată

ActualitateTop News by Actual de Cluj - sept. 13, 2022 0 274

Clujeanul care și-a omorât prietena în luna mai strângând-o de gât pentru că nu a vrut să se căsătorească cu el, a abandonat cadavrul după care s-a ascuns și a fost găsit doar după câteva zile, a fost trimis în judecată, după ce în acest interval a fost arestat preventiv.
Vorbim despre Bone Ferenc, clujeanul de 43 de ani care și-a strâns de gât prietena până a omorât-o, după care a plimbat cadavrul până în Oradea, unde s-a ascuns într-un vagon dezafectat.
Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj l-a trimis în judecată pe Bone Ferenc în 8 septembrie, pentru săvârșirea infracțiunii de omor, ”constând în aceea că în perioada 21-22 mai 2022 interval orar 18.30-2.58 s-a deplasat împreună cu victima MB pe mai multe trasee din arealul comunelor Gilău, Beliș, Răchițele, Mărgău, Căpușu Mare, Dealu Mare, Mănăstireni, Mărișel, Măguri în județul Cluj, lar la un moment dat, în timp ce ambii se aflau în autovehiculul care se afla parcat pe marginea drumului, în zona lacului Tarnița, inculpatul a exercitat agresiuni fizice asupra victimei, care au condus la decesul acesteia prin asfixie mecanică”, după cum au arătat procurorii.
După săvârșirea faptei inculpatul a introdus cadavrul în portbagajul mașinii, s-a întors în Cluj-Napoca, după care s-a deplasat către Oradea, iar pe traseu, între orele 7.57 și 19.41 în 22 mai, a abandonat cadavrul victimei într-un areal izolat, cu vegetație, între localitățile Cornițel și Borod, din Bihor.


După câteva zile, în 26 mai, Bone a fost depistat în Oradea, după ample cercetări. Acesta a fost arestat preventiv din 27 mai până în prezent.

Citește și:

Clujeanul care și-a omorât prietena strângând-o de gât, Bone Ferenc, rămâne în arest preventiv încă 30 de zile, a decis azi Tribunalul Cluj

Nici un comentariu

Scrie un comentariu