Închide

Clujeanca ce și-a omorât un copil în bătaie rămâne în arest încă o lună

ActualitateTop News by Actual de Cluj - aug. 29, 2019 0 79

foto captură video Pro TV

Mama care și-a omorât un copil în bătaie, șocând întreg Clujul, rămâne în arest preventiv încă 30 de zile, au decis magistrații Tribunalului Cluj.

Instanța a admis în urmă cu două zile propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, de a dispune prelungirea duratei măsurii arestării preventive pentru încă 30 de zile din 5 septembrie până în 4 octombrie inclusiv.

Citește și:

BREAKING Mama care și-a omorât în bătaie copilul de 9 ani rămâne în arest. Curtea de Apel i-a respins recursul

EXCLUSIV Un sistem bolnav a dus la moartea în bătaie a unui copil de 9 ani în Cluj de propria mamă. Detaliile incredibile din monitorizarea copiilor după ce au ajuns în grija mamei: pe hârtie în familie totul era perfect

 Soluția pe scurt:

Complet: Complet IX JDL
Tip solutie: Alte soluţii
Solutia pe scurt: În baza art. 236 Cod procedură penală, admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, şi, în consecinţă : În temeiul art. 202 alin. (1) – (3) şi (4) lit. e) C. proc. pen., art. 223 alin. 2 C.proc.pen., dispune prelungirea duratei măsurii arestării preventive a inculpatei A. S. M., , pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 05.09.2019 şi până la data de 04.10.2019, inclusiv.

În baza art. 272 C.proc.pen., stabileşte în favoarea Baroului Cluj suma de 313 lei cu titlu de onorariu pentru apărătorul desemnat din oficiu – av. P. E.

În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat în prezenta procedură rămân în sarcina acestuia.

Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare cu inculpata şi reprezentantul Ministerului Public.

Pronunţată în şedinţa Camerei de consiliu, azi, 27 August 2019, ora 12:00, în lipsa participanţilor.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare