Închide

Clujean găsit la vama Giurgiu cu zeci de tricouri și cămăși contrafăcute, voia să le vândă la Cluj

Actualitate by Actual de Cluj - apr. 26, 2016 0 227

Un clujean a fost prins ieri de polițiștii de frontieră giurgiuveni în timp ce încerca să aducă în țară zeci de tricouri și cămăși contrafăcute.

Clujeanul, un bărbat de 31 de ani, a fost prins ieri după-masă la vama din Giurgiu, pe sensul de intrare în țară, cu ocazia controlului amănunțit efectuat asupra unui autoturism marca Audi, unde vameșii au găsit 55 tricouri și 28 de cămăși, inscripționate cu numele unor firme cunoscute, produse susceptibile a fi contrafăcute, pe care cetățeanul român Vasile C., în vârstă de 31 de ani, domiciliat pe raza județului Cluj, a încercat să le introducă ilegal în țară. Acesta a declarat că a cumpărat bunurile dintr-un bazar din Istanbul și urma să le vândă în localitatea de domiciliu.

Bunurile în valoare totală de aproximativ 81.180 lei dacă ar fi fost originale au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar polițiștii de frontieră acum fac cercetări pentru infracțiunea de punere în circulație fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare