Închide

Cluj Symphony Experience, în acest weekend, la Iulius Mall (P)

ActualitateSocial by Actual de Cluj - oct. 02, 2020 0 198

Un weekend plin cu muzică, dedicat simfoniilor și hit-urilor cunoscute la nivel național și internațional, va avea loc la Iulius Mall Cluj. Mult așteptatul eveniment Cluj Symphony Experience începe vineri, 2 octombrie 2020, iar trei dintre cele patru spectacole din cadrul acestuia vor avea loc în Iulius Parc.

Hit-uri românești, dar și internaționale, pe care ai dansat cel puțin o dată, se vor auzi vineri, 2 octombrie, de la ora 19.00, în Iulius Parc. O orchestră formată din 21 de membri îți va da un super vibe de weekend, într-un concert inedit. Accesul la spectacol se face pe bază de rezervare, în limita locurilor disponibile, iar pentru mai multe detalii poți accesa pagina de Facebook dedicată întregului festival.

Te-ai gândit vreodată că izbiturile portierelor de mașină, ticăitul semnalizărilor sau sunetul făcut de ștergătoarele de parbriz pot deveni beat-uri pentru melodii? Dacă te-am făcut curios, vino sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 19.00, în zona amfiteatrului din Iulius Parc! Car symphony este un flash mob de 15 minute, unde vor fi interpretate piese celebre cu ajutorul a două mașini Mustang.

Bebelușul tău are vârsta cuprinsă între 6 săptămâni și 12 luni, îi place muzica și este energic? Vino împreună cu cel mic, duminică, la Baby Yoga Show! De la ora 16.00,

Lasă-te vrăjit de muzică, la Iulius Mall Cluj!

W: www.iuliusmall.com

 Acest text are caracter PUBLICITAR

Nici un comentariu

Scrie un comentariu