Închide

Boc: Oserul rămâne închis

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - oct. 02, 2020 0 1178

Primăria Cluj-Napoca a închis târgul de vechituri Oser în contextul pandemiei de coronavirus. Mai întâi piața a fost închisă între 9 și 31 martie, apoi măsura a fost prelungită în starea de urgență și nu s-a renunțat la ea nici pe perioada stării de alertă. Târgul administrat de Regia Autonomă a Domeniului Public din subordinea Primăriei, este în prezent închis și așa va rămâne.

Primarul Emil Boc a anunțat că municipalitatea nu a primit avizul de la Direcția de Sănătate Publică pentru a deschide târgul de Vechituri. Astfel de manifestări cu foarte mulți participanți nu pot fi autorizate în contextul actual. Îl vom deschide când Direcția de Sănătate Publică ne va da acceptul”, a spus primarul Emil Boc.

Primăria informa în martie că abonații vor beneficia de o prelungire a abonamentului cu perioada de timp pentru care piața de vechituri nu va funcționa.

Aproape de mijlocul lunii septembrie, primarul Emil Boc estima că târgul ar putea fi deschis anul acesta.

„Cred că se va deschide anul acesta. Decizia aparține însă Direcției de Sănătate Publică, pentru că ei evaluează riscul epidemiologic și avizează pozitiv sau negativ. Până acum am primit aviz negativ. Vom vedea cu evolează situația și vă vom informa. În funcție de această decizie a DSP-ului, vom deschide sau vom menține în continuare în această formulă”, declarat primarul Boc în 10 septembrie.

Boc a făcut declarații la Ziua Live. 

sursa foto: cluj.com

Până se deschide Oserul, citiți un reportaj de la târgul de vechituri:

MULTIMEDIA Ghid de supraviețuire în Oserul Clujului

Nici un comentariu

Scrie un comentariu