Închide

Primarul Boc le recomandă clujenilor să poarte mască și în cartiere unde consideră că e riscul de contaminare e mai mare

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - oct. 02, 2020 0 689

La nivelul școlilor și al spitalelor din Cluj, situația este sub control în privința gestionării cazurilor de COVID-19, există scenarii și colaborare la nivelul Comitetului pentru Situații de Urgență, a spus public primarul Emil Boc. În schimb, el le-a recomandat clujenilor să trateze la fel de responsabil situația și când se află în cartiere și să poarte mască în locurile aglomerate. Chiar și în parcuri, despre care primarul a spus că pot deveni o  sursă de contaminare.

”Nu am văzut nunțile, botezurile și petrecerile fiind prima sursă de contaminare, nici evenimentele publice, nici spectacolele, nici transportul în comun, unde nu am văzut om să nu poarte mască în transportul public din Cluj-Napoca. În parcuri, în locurile de joacă, în locurile publice de întâlnire din cartiere, acolo e nevoie de mai multă responsabilitate. Acolo și experții au spus că în preajma cartierului oamenii au o relaxare mai mare deoarece se simt acasă.  În zonele aglomerate este bine să purtăm mască, ca și în centrele de cartier din oraș. Fac apel la clujeni să respecte regulile. Portul măștii este o formă de respect reciproc și de protejare a celor apropiați care doamne ferește se pot infecta și pot ajunge la complicații ”, a atras atenția public primarul Emil Boc.

primarul Emil Boc a făcut declarații la Ziua Live.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu