Închide

Cluj, singurul județ din provincie cu peste 200 de cazuri noi de infecție în 24 de ore, a depășit pragul de 50.000 de infecții de la debutul pandemiei

SănătateTop News by Actual de Cluj - apr. 05, 2021 0 1204

Clujul e județul din țară cu cele mai multe cazuri noi de infecție cu coronavirus depistate de ieri până azi, singurul din țară, exceptând Capitala, cu peste două sute de cazuri noi în acest interval.

E vorba de 218 cazuri noi de infecție cu coronavirus depistate în Cluj în ultimele 24 de ore, cel mai mare număr din țară exceptând Bucureștiul. De altfel județul Cluj are, și azi, una dintre cele mai mari rate de infectare din țară, 6,33 cazuri la mia de locuitori, depășită doar de București și Timiș. Precizăm că în Cluj sunt procesate zilnic între 1.500 și 2.000 de teste de depistare a infecției cu coronavirus, aceasta fiind parțial explicația pentru numărul mare de cazuri noi de infecție depistate.

Mai jos situația ratei de infectare în fiecare județ din țară, azi:

Să mai spunem că în Cluj au fost depistate până acum, de la debutul pandemiei până în prezent, un număr de peste 50.000 de cazuri de infecție cu coronavirus, mai exact 50.587, cele mai multe din țară cu excepția Bucureștiului.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu