Închide

Cluj-Napoca se apropie de trei mii de cazuri active de infecție cu coronavirus, rata de infectare ajunge la aproape 9 la mie

SănătateTop News by Mihai Prodan - oct. 07, 2021 0 722

Cluj-Napoca se apropie de trei mii de cazuri active de infecție cu coronavirus, în condițiile în care rata de infectare crește abrupt și constant în ultimele zile, azi a ajuns la aproape 9 cazuri la mie, a doua cea mai ridicată rată de la debutul pandemiei până în prezent.
Datele Direcției de Sănătate Publică din Cluj arată că rata de infectare din Cluj-Napoca a ajuns azi la 8,76 cazuri la mia de locuitori, un record al acestui an și a doua cea mai ridicată de la debutul pandemiei până în prezent, după recordul de la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut. Numărul total al cazurilor active înregistrate azi în Cluj-Napoca ajunge la aproape trei mii, mai exact 2.950, în condițiile în care în întreg județul numărul acestora a depășit azi cinci mii.

Spre comparație ieri rata de infectare era, în Cluj-Napoca, de 8,5 cazuri la mie, iar în urmă cu două zile – de 8,16 la mie.
Rata de infectare calculată la nivelul întregului județ e azi de 6,8 cazuri la mie, una dintre cele mai ridicate din țară.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

Articole similare