Închide

Numărul cazurilor noi de infecție cu coronavirus a scăzut în Cluj sub pragul de cinci sute azi, 5 decese în 24 de ore

SănătateTop News by Actual de Cluj - oct. 07, 2021 0 1017

Numărul cazurilor noi de infecție cu coronavirus a scăzut în Cluj sub pragul de cinci sute azi, după două zile în care numărul infecțiilor l-a depășit, dar județul rămâne unul dintre cele care raportează, și azi, cele mai multe cazuri noi din țară.
În Cluj au fost depistate în ultimele 24 de ore un număr de 448 de czuri noi de infecție cu coronavirus, printre cele mai ridicate din țară, iar rata de infectare a crescut la rândul său la 6,8 cazuri la mie față de 6,54 ieri, 6,29 în urmă cu două zile și 4,79 în urmă cu o săptămână, în 30 septembrie.

Numărul total al cazurilor de infecție depistate în Cluj de la debutul pandemiei până în prezent e cel mai mare din țară de luni bune, depășit doar de Capitală, azi numărul total ajunge la aproape 67.700.

Coronavirusul a făcut cinci victime la Cluj doar în ultimele 24 de ore, iar numărul total al deceselor cauzate de pandemie de la debutul acesteia, în Cluj, ajunge la 1.172.
Să precizăm că la Cluj sunt procesate zilnic, în ultimele zile, peste trei mii de teste de depistare a infecției, dublu față de media zilnică din ultimele luni.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare