Închide

Cîțu s-a întâlnit la Cluj doar cu primarii din PNL. Ce îi reproșează primarii din PSD

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - apr. 17, 2021 0 399

Primarii PSD din Cluj i-au imputat public premierului Florin Cîțu că, deși a venit în calitate oficială în vizită în județ, a preferat să se întâlnească doar cu primarii din PNL, deși toate comunele au aceleași probleme și au nevoie de sprijin guvernamental. Potrivit surselor actualdecluj.ro, Cîtu le-a promis primarilor PNL sprijin în realizarea și finanțarea proiectelor de infrastructură.

„De ce ne-ar fi chemat dl. Cîțu să spunem lucrurilor pe nume? De ce ar proceda primul ministru altfel decât președintele României? Este o meteahnă a celor aflați acum la guvernare să discute doar cu o parte a populației. Eu sunt primar de 20 de ani și nu îmi aduc aminte să fi votat vreodată bugetul în luna aprilie. În acest timp, administrația publică este paralizată. Bugetul este un dezastru, nu o să reușim să plătim iluminatul public. Nu văd nici cea mai vagă intenție din partea guvernanților să vină cu o linie de finanțare, așa cum PSD a venit cu PNDL 2, iar România a fost transformată într-un adevărat șantier. Nu am văzut atâta ineficiență și haos niciodată în 20 de ani. Guvernanții nu sunt interesați să afle realitatea din județul Cluj, problemele reale ale românilor. S-au închis într-un glob de cristal și vor trăi perioada următoare până la alegeri”, a declarat primărița din Chinteni, Lucia Suciu pentru Cluj24.ro.

”Dacă a venit în calitate de premier, normal era să fie invitați toți primarii din județ, nu numai pe cei de o anumită culoare politică. Avem toți probleme, aveam cu toții să îi transmitem multe lucruri. Îmi pare rău că se continuă cu această separare între primarii forțelor politice. Campaniile electorale s-au terminat iar în momentul de față, ținând cont și de situația pandemiei, ar trebui să punem un accent mai mare pe administrație decât pe politică”, a declarat pentru aceeași sursă primarul din Apahida, Grigore Fati.

Programul oficial al vizitei premierului Florin Cîțu la Cluj a fost anunțat oficial de joi, 15 aprilie, pentru vizita programată în 16 aprilie. După conferința de presă programată la 14.00 la Primăria Cluj-Napoca, s-a anunțat că primul ministru va participa la o întâlnire cu primarii din județul Cluj. Însă la întrevederea programată la 16.30 au fost chemați doar primarii clujeni din PNL.

Sursele Actualdecluj.ro au arătat că în cadrul întâlnirii din 15 aprilie s-a vorbit tocmai despre finanțări guvernamentale și că premierul Cîțu le-a promis primarilor PNL sprijin în realizarea și finanțarea proiectelor de infrastructură.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu