Închide

Cisternă în flăcări pe unul dintre cele mai periculoase drumuri din Cluj, un șofer decedat, trafic blocat

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 27, 2017 1 5564

Grav accident de circulație pe unul dintre cele mai periculoase drumuri din Cluj – un șofer a murit după ce mașina sa s-a izbit de un TIR, într-o depășire. Circulația a fost blocată ore bune.
Accidentul a avut loc pe DN1F între Cluj-Napoca și Zalău, între localitățile Mera și Nădășel, între un autoturism și o autospecială încărcată cu ciment, care în urma impactului a luat foc. Șoferul autoturismului a decedat, iar cel al camionului a fost transportat la spital. „Conducătorul unui autoturism a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu ansamblul de vehicule format din cap tractor și semiremorcă. În urma coliziunii a rezultat decesul conducătorului autoturismului și incendierea capului tractor”, spun polițiștii. Șoferul decedat era un bărbat de 48 de ani din Viștea.

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers până la ora 17, iar după această oră mașinile au putut circula alternativ, pe un singur sens de mers.

„Din cauza unei coliziuni dintre o autospecială (încărcată cu un ciment special) şi un autoturism, circulaţia rutieră pe DN1F (E81) se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ, la km 15+100 de metri, între localităţile Mera şi Nădăşelu, în judeţul Cluj. În urma impactului, autoutilitara a luat foc. Pompierii sunt prezenţi la faţa locului şi acţionează pentru lichidarea incendiului”, a transmis Centrul Infotrafic al Poliției.

Amintim, DN1F e al treilea cel mai periculos drum din Cluj după DN1 E60 spre Oradea și DN1C spre Dej.

Un comentariu

Scrie un comentariu