Închide

Circ la CFR Cluj. Patronul Nelu Varga: Dan Petrescu bate câmpii. Dragostea cu sila nu se poate face! Ne punem la masă și discutăm condițiile rezilierii

SportTop News by Actual de Cluj - sept. 19, 2022 0 347

CFR e pe cale să se despartă de Dan Petrescu, mai ales după ultima conferinţă presă în care antrenorul s-a plâns că nu e susţinut suficient de conducere. (DETALII). Patronul Neluţu Varga i-a dat replica şi anunţă că va negocia rezilierea contractului cu Petrescu.

„Bate câmpii! I-am făcut absolut toate poftele și singurul lucru care mă interesa erau rezultatele. (…) Dragostea cu sila nu se poate face! Ne punem la masă și discutăm condițiile rezilierii. Nu voi fi rigid. Până acum, nici măcar salariul lui nu și l-a câștigat din performanțele acestui sezon. Dacă ne raportăm la bugetul clubului, e o discrepanță serioasă între ce a adus prin rezultate și ce cheltuim. Firește că sunt nu nemulțumit, ci foarte nemulțumit!

Cum să mă simt altfel când am băgat atâția bani în jucători și ajungem să pierdem în Conference League cu ciuca bătăilor? E ceva care nu mai funcționează. S-a instaurat un blocaj pe care nu mi-l explic acum”, a spus Nelu Varga, potrivit Playsport.ro.

CFR Cluj joacă luni seara cu FC Argeş, în deplasare. Ar putea fi ultimul meci pentru Dan Petrescu pe banca CFR-ului.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu