Închide

Ciori spânzurate la terenul pe care se antrenează CFR Cluj. Oficialii clubului susțin că își protejează în felul acesta gazonul

Sport by Catalin Suciu - mart. 01, 2019 0 431

Decizie greu de înțeles în Gruia, înaintea partidei dintre CFR Cluj și Sepsi Sfântu Gheorghe. Clubul clujean vrea să aibă un gazon perfect pentru antrenament.

La terenul de antrenament al celor de la CFR Cluj au fost răstignite patru ciori!, transmite digisport.ro. Motivul? Ciorile și porumbeii nu se mai apropie de gazon pentru a mânca semințele și iarba, menționează sursa citată.

Terenul indicat de Digisport este la baza sportivă din Gheorgheni, de pe Aleea Detunata.  CFR Cluj se duelează cu Sepsi duminică, de la ora 20:00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu