Închide

10 lucruri despre ultimele evenimente de la CFR Cluj

ActualitateSport by Catalin Suciu - mart. 01, 2019 1 1384

* După ce au spânzurat ciori la terenul de antrenament pentru a-l proteja, oficialii CFR-ului i-au pus pe jucători să sacrifice un babuin și să-i bea sângele în timp ce formează o horă a frăției în jurul focului, mergând în același timp desculți peste cărbuni încinși.

* Ciorile spânzurate prevestesc, de fapt,  finalul. Vine Dan Petrescu și se termină fotbalul, atât cât a existat.

* După ce-a declarat că-i place să fie înjurat de Dan Petrescu, Ciprian Deac a trecut la un alt nivel. El speră ca Petrescu să-și aducă și un campion din MMA  pentru a-i da câteva la ficat înainte și după antrenamente.

* Cristi Manea n-a mai fost înjurat de când Petrescu a plecat în China. Fundașul dreapta se pregătește de revenirea antrenorului și  ia lecții private cu un ghiolban pe care îl plătește să-l înjure în cele mai cumplite moduri pentru a se reacomoda cu acest mod de viața.

*Dan Petrescu a eșuat în China fiindcă nimeni nu-i înțelegea, de fapt, înjurăturile spurcate, pe care e imposibil să le auzi în lumea civilizată.

* Exerciții suplimentare  fac și fundașii centrali Andrei Mureșan și Vinicius pentru a fi siguri că nu vor fi trecuți pe bancă de Petrescu. După fiecare antrenament, cei doi rămân câte o oră și exersează degajările peste stadion. Ultima dată a câștigat Vinicius, care a expediat o minge până la regionala CFR.

*Julio Baptista e pregătit  în sfârșit să joace, plătind o avere unor traficanți de organe cărora le-a dat însă misiunea de a-i face rost de pe piața neagră din China de niște genunchi și ligamente.

*Dacă Dan Petrescu nu mai vine, CFR îl va angaja pe Dan Alexa. Astfel, echipa va trece de la tactica „lungă  și pe a doua”, la „lungă și pe a treia.”

* Și Costel Gâlcă s-a aflat pe lista scurtă a antrenorilor doriți de CFR, dar Mara și Bilașco i-au spus la unison lui Neluțu Varga că „plm, ăsta-i băiat civilizat, nu ascultă nici manele, nu e pă sistem, nici nu știe să înjure ca bărbații. Ce să caute aici?”

* Cel mai mult suferă după demiterea lui Conceicao președintele Marian Băgăcean. Acesta reușise în sfârșit să învețe numele fotbaliștilor și nu-l mai confunda pe Deac cu Djokovic și invers, iar acum, că vine Petrescu, va fi nevoit să o ia de la capăt, deoarece Petrescu va apela la alți jucători.

Notă: Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare

 

 

 

Un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Tags