Închide

Cine vor fi cei chemați să păzească legea în urbanismul din Cluj-Napoca

ActualitateAdministrațieTop News by Luminiţa Silea - feb. 24, 2017 2 3068

 • author photo two

  Luminiţa Silea

  Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.

  2 comentarii

  1. „sursele” actualdecluj ( nu cumva autoarea articolului?) sunt malitioase. Doamna Aghachi promoveaza urbanismul de bun simt si are cea mai inalta atestare in urbanism, cu mult peste cei propusi. Vom vedea cum va functiona o comisie in care din 15 membri, doar 6 sunt atestati in urbanism. In rest, multi oameni din subordinea primarului.

  2. arhitectul Adrian Iancu, daca are contract cu primaria, cum se spune in articol, n-ar trebui votat de consiliu local in 28, ca e incompatibil, chiar daca a fost propus de Facultatea de Arhitectura , ce cu siguranta stia de prevederea legata de conflictele de interese din ordonanta de urgenta.

  Scrie un comentariu