Închide

Cine va aduce arbori „vânjoși” pentru Cluj

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - nov. 18, 2015 0 367

Șase firme au fost interesate să furnizeze primăriei Cluj-Napoca arbori și arbuști în cadrul licitației pentru un acord cadru pe un an de peste 2,1 milioane lei derulată săptămâna trecută. Cinci oferte au fost acceptate în cadrul procedurii, în timp ce una întârzită, n-a intrat în faza de deschidere pentru că a fost depusă după ora limită fixată de primărie.

Garden Center Grup din Ilfov, Paul Flowers din Lopadea Nouă, Green Spot din Brașov, Eco Garden Construct Cluj-Napoca și Serflor Dej au depus oferte pentru unul sau mai multe loturile de arbori și arbuști pe care primăria dorește să le cumpere pentru a fi plantați în oraș. Silva Group Logistics a avut o ofertă întârzită, motiv pentru care n-a mai luat parte la procedură.
Primăria a scos la licitației 6 loturi de produse – tei de 5 metri, tei de 6 metri pruni, platani, pruni, gard viu și hibiscus. Per total, acordul cadru este estimat la peste 2,1 milioane lei. Cantitatea maximă de copaci a fost estimată de reprezentanții serviciului spații verzi al primăriei la peste 300. De asemenea, aceștia au subliniat că există cerere de la foarte multe asociații de locatari pentru gard viu. Comisia de licitația urmează să analizeze ofertele depuse de cele cinci societăți. Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut.

Care sunt ofertele financiare

oferte

Primăria clujeană are deja un furnizor de material dendrofloricol, pe patru ani, începând cu 2015 și anume firma Garden Center Grup, cea care a realizat dinozaurii din buscus la primăria de sector condusă de Piedone. Despre, reprezentanții primăriei spun că e parte a grupului. În cadrul acestui acord cadru semnat în 5 martie, administrația a comandat deja de la Eco Horticultura, parte a grupului, tei la 4400 lei bucata pe care i-a plantat pe B-dul Eroilor sau în Piața Unirii. Pe partea de furnizare flori are acrod cadru cu societățile Paul Flowers, Serflor şi Sod Silva Group.

Se cumpără copăcei “vânjoși” de aproape 500.000 euro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare