Închide

Cine sunt headlinerii Electric Castle de anul viitor: „Anticipăm, deja, cel mai vizionar concert al anului 2019 din România”

ActualitateTop News by Actual de Cluj - nov. 21, 2018 0 295

Unul dintre cele mai spectaculoase festivaluri de muzică din țară anunță care sunt capetele de afiș la concertele de la castelul Banffy din Bonțida în această vară.

La a șaptea ediție a festivalului Electric Castle headlineri sunt Florence and the Machine, 30 Seconds to Mars și Bring me the Horizon. „De aproape un deceniu, publicul din România așteaptă acasă un concert Florence + theMachine, iar Electric Castle transformă, în sfârșit, acest vis în realitate”, arată organizatorii festivalului. „Este una dintre cele mai creative trupe indie ale ultimei decade, construită în jurul personalității fascinante a solistei, compozitoarei și fondatoarei Florence Welch”. Concertul din cadrul Electric Castle vine într-un moment esențial în cariera trupei, noul album lansat în această vară, High as Hope, aduce schimbări în linia muzicală, influențate de schimbările radicale pe care solista le-a făcut în viața ei. „Anticipăm, deja, cel mai vizionar concert al anului 2019 din România”, adaugă aceștia.

O altă trupă anunțată e 30 seconds to Mars: pe scena Electric Castle vine Jared Leto, actor de Oscar, și fratele său Shannon Leto. „Cel mai recent album al trupei, America, este promovat printr-un turneu mondial ce ajunge astfel și în România, oferind publicului cea mai ambițioasă producție semnată până acum de trupă. Iar asta nu este puțin lucru pentru acești artiști care, pe lângă un șir copleșitor de premii,dețin chiar și un record Guiness. Nu oricine are capacitatea lui Jared Leto de a jongla între producții majore de Hollywood și arene pline de zeci de mii de fani, dar în spatele reputației de megastar stă un muzician ce a reușit să vândă peste 15 milioane de albume în cele două decenii de la lansarea trupei. Walk on Water , RescueMe, Kingsand Queen sunt cele mai recente hit-uri 30 Seconds to Mars, marcând un stil nou, cu puternice influențe electro, în muzica trupei”, explică organizatorii festivalului de la Cluj.

La Electric Castle mai vin Bring Me The Horizon, revelația celei de-a patra ediții a festivalului, despre care organizatorii EC spun c[ e „poate cea mai ambițioasă trupă rock britanică a momentului”.Alături de ei, concitadini din Sheffield, trupa metalcore While She Sleeps își fac loc pe afișul ediției de anul viitor.

Alte nume confirmate sunt Metric, The Vaccines, Boys Noize, Chinese Man, Sofi Tukker, Kronos Quartet, Lemaitre, Mono, Tommy Cash revine la rândul său, HandsomeFurs sau Viagra Boys.

A șaptea ediție a Electric Castle, de anul viitor, are loc între 17 și 21 iulie. Abonamentele costă 399 lei până în 20 decembrie.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu