Închide

Cine este tânărul de 23 de ani care s-a înecat în lacul Tarnița. Adi a fost găsit fără suflare după 20 de ore de căutări. Era profesor de sport

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 12, 2023 0 268

Tânărul de 23 de ani care n-a mai ieşit la mal, după ce s-a scăldat sâmbătă în lacul Tarniţa, a fost găsit fără suflare după 20 de ore de căutări. Băiatul voia să meargă la piscină, însă la insistenţele prietenilor au ajuns să înoate în lac. Familia şi apropiaţii sunt sfâşiaţi de durere.

Tânărul din Huedin şi-a găsit sfârşitul în apele lacului Tarniţa, după ce a ieşit la scăldat cu prietenii. Era profesor de sport la Şcoala Specială din Huedin, iar în paralel era student masterand în Cluj, arată observatornews.ro.

Ar fi trebuit să meargă iniţial la piscină, însă tinerii s-au răzgândit şi s-au dus la lac, neştiind ce urma să se întâmple. La un moment dat, după ce au intrat să înoate în apa rece, pe tânăr nu l-a mai zărit nimeni. Prietenii au sunat imediat la 112. Încă de sâmbătă seara echipajele de salvare l-au căutat inclusiv cu aparatură de ultimă generaţie.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu