Închide

Cinci reținuți și propuși pentru arestare preventivă la Cluj, acuzați de trafic de droguri de mare risc

ActualitateTop News by Actual de Cluj - iun. 30, 2023 0 246

Cinci reținuți și propuși pentru arestare preventivă la Cluj, acuzați de trafic de droguri de mare risc după ce ar fi vândut droguri și alte substanțe psihoactive.

În urmă cu două zile polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj, au documentat activitatea infracțională a patru persoane cercetate pentru savârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Anchetatorii spun că, în perioada 2022 – iunie 2023, cinci bănuiți dintre care unul este arestat în altă cauză ar fi comercializat în mod repetat, droguri de  mare risc și substanțe cu efect psihoactiv, consumatorilor, din județul Cluj, pentru sume cuprinse între 60 și 400 de lei.

Au fost puse în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară, în județul Cluj, fiind descoperite și ridicate cantități de droguri de mare risc (3-CMC) și substanțe cu efect psihoactiv (2 MMC), porționate și ambalate în plicuri de tip ziplock, plicuri de tip ziplock neutilizate, cântare de mare precizie, mai multe telefoane mobile și sume de bani în lei. Ieri a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunerea de arestare preventivă, a celor cinci bănuiți, pentru 30 de zile.  

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare