Închide

CFR, ultima strigare pentru Europa. Fosta campioană, meci decisiv la Craiova

Actualitate by Actual de Cluj - apr. 23, 2024 0 61

CFR Cluj se pregăteşte să intre din nou sub tutela lui Dan Petrescu. Super Dan vine la vară, dar până atunci echipa trebuie să prindă un loc care să-i asigure participarea în Conference League.

„Trebuie să găsim resurse și sunt convins că jucătorii CFR-ului au starea și valoarea să treacă peste șocul de la Constanța și să facem un joc bun la Craiova. Jucătorii sunt conștienți că trebuie să lupte pentru locul 2 în campionat. Jocul de la Craiova ar fi ultimul dintre jocurile în care am putea să scoatem puncte ca să mai sperăm la locul secund. Este un meci primordial. Trebuie să mergem acolo cu o altă stare de spirit, să repetăm jocul de la Rapid și sper într-un rezultat pozitiv. Locul doi este departe. În cazul unei înfrângeri vom fi la 5 puncte de Craiova. Ar fi destul de dificil să-i mai ajungem”, a spus Franscisc Dican.

În cinci partide disputate în play-off, CFR are o singură victorie. A mai bifat o remiză şi are trei înfrângeri, ultima, scor 1-5 cu Farul, în deplasare. Partida dintre Universitatea Craiova şi CFR e joi, de la ora 21:45, pe stadionul Ion Oblemenco. Meciul va fi transmis în direct pe Prima Sport 1.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare