Închide

Cum atragi armonia și banii în casă? Învață totul de la un expert Feng Shui într-un webinar gratuit organizat de Imobiliare.ro

ActualitateEconomie by Actual de Cluj - apr. 23, 2024 0 440

Ne petrecem în locuință o mare parte din viață, mai ales după pandemie când mulți dintre noi am ajuns să adoptăm un sistem de muncă remote sau hibrid. Este, astfel, vital să ne asigurăm că spațiul din jurul nostru este unul care ne aduce armonie în viață, ne face să fim mai productivi sau ne asigură liniștea în familie.

Cu siguranță toate acestea sunt obiective spre care țintești și tu așa că Imobiliare.ro te invită să participi la un webinar gratuit în care un maestru Feng Shui te va învăța ce ai de făcut pentru a le atinge.

Webinarul “Întreabă expertul” cu tema – Cum atragi armonia și banii în casă prin arta Feng Shui? – va fi organizat online miercuri, 24 aprilie, începând cu ora 16:00. Înscrierile pot fi făcute aici.

Invitatul special al acestei ediții va fi Cristina Groza, primul maestru acreditat de Asociația Internațională de Feng Shui în România și unul dintre cei patru maeștri Feng Shui acreditați din Europa.

De aproape 20 de ani, Cristina Groza predă și aplică în consultanță profesională sistemele tradiționale Feng Shui și Ba Zi, fiind recunoscută pentru experiența sa atât în țară, cât și în străinătate în țări precum Franța, Germania, Marea Britanie, Thailanda, China, Indonezia, Dubai sau Statele Unite ale Americii.

Participă și tu la webinarul gratuit “Întreabă expertul” și vei afla toate informațiile de care ai nevoie pentru a-ți amenaja cu succes locuința pe baza principiilor Feng Shui. Mai multe detalii aici.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare