Închide

FINAL Viitorul – CFR 2-2 (Cernat 34, 56 / Tade 12, Guima 15) Viitorul egalează din două penalty-uri acordate foarte ușor

SportTop News by Catalin Suciu - iul. 11, 2015 0 452

FInal de meci

min 71 – Larie vede și el cartonașul galben

min 70-  Filip primește galben

min 67 –  Tade primește galben pentru proteste

min 55 – Un  nou penalty pentru Viitorul! Florin Tănase trece de Petrucci, e jenat ușor de italian și cade la fel de ușor. Colțescu indică din nou punctul cu var, iar Cernat nu greșește și restabilește egalitatea.

min 51 – O nouă fază controversată. Mitrea comite henț în propriul careu, dar Colțescu lasă jocul să curgă. Ceferiștii au protestat, solicitând lovitură de la unsprezece metri.

min 50 – Hodorogea primește cartonaș galben pentru o intrare întârziată asupra lui Camora

min 34 – Viitorul reduce din diferență după un penalty acordat foarte ușor de centralul Sebastian Colțescu. Hodorogea a căzut ușor de lângă Lucian Goian, arbitrul a indicat punctul cu var, iar Cerna l-a învins pe Marc.

min 15 – Guima face 2-0! Lopes centrează din dreapta, iar Guima înscrie al doilea gol al partidei cu o reluare din alunecare.

min 12–  Gregory Tade deschide scorul după o greșeală mare în defensiva gazdelor. Neluț Roșu a pătruns în banda dreapta, a centrat în careu, Filip a ratat intervenția, iar francezul l-a învins pe Buszbuchi din doar câțiva metri. 1-0 pentru CFR.

 Viitorul- CFR , echipe de start:

Viitorul: Buzbuchi – Hodorogea , Cr.Munteanu, Mitrea, Cr.Ganea – Benzar, Filip – Aganovic (Achim, 70), I.Hagi (Mitriță, 54), Cernat – Fl.Tănase

CFR Cluj: Marc – Dani, Larie, Goian, Camora – Roşu (Mureșan, 79), Petrucci –  Lopes, Tade, Jakolis (Păun, 84) – Bruno Guima (Lopez, 70)

 

Formația din Gruia începe campionatul , urmând să evolueze în deplasare cu Viitorul lui Hagi.

“ Sunt mulţumit de lotul pe care îl am la dispoziţie, cei din conducere au făcut eforturi pentru acest lucru. Va fi un campionat echilibrat cu 14 echipe, în care valorile s-au nivelat foarte mult. Cred că va fi un sezon mai disputat decât până acum. Sper să fie un an la fel de bun ca şi cel care a trecut. Viitorul a câștigat echilibru pentru că și-a transferat câțiva fotbaliști cu experiență pe lângă toți acei tineri talentați pe care îi are. Trebuie să fim inteligenți, organizați și trebuie să facem un joc colectiv foarte bun pentru a scoate un rezultat pozitiv”, a anunțat antrenorul Francisc Dican.
Cum arată primul unsprezece la meciul din această seară:
Marc – Dani, Goian, Larie, Camora – Petrucci, Roșu – Păun, Tade, Jakolis – Lopez

Partida dintre Viitorul și CFR se va disputa la Ovidiu, pe noua bază sportivă construită de Hagi. Meciul va fi transmis în direct pe Dolce Sport, Look TV și Digisport.

Regulamentul pentru noul sistem competițional intrat în vigoare în acest an:

Locul 1 va juca în 2016 în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor
Locul 2 va juca în 2016 în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor
Locul 3 va juca în 2016 în turul 3 preliminar al Europa League.
Locul 4 va juca în 2016 în turul 2 preliminar al Europa League.
Câștigătoarea cupei va juca în 2015 în turul 3 preliminar al Europa League
Echipele aflate pe locurile 1-6 vor participa la Play-off.
Echipele aflate pe locurile 7-14 vor participa la Play-out.
Play-off-ul și Play-out-ul vor începe cu jumătate din punctele obținute în sezonul regulat. Dacă o echipă are un număr impar de puncte, atunci cifra se va rotunji în sus.
Echipele situate la finalul play-out-ului pe locurile 13-14 vor retrograda.
Echipa situată pe locul 12 la finalul play-out-ului va juca un meci de baraj cu câștigătoarea barajului dintre echipele ce vor termina pe locul doi în cele două serii ale ligii secunde.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.