Închide

CFR s-a împotmolit în Moldova. Cu multe rezerve, feroviarii au fost învinși de Poli Iași

Sport by Catalin Suciu - oct. 29, 2019 0 64

CFR Cluj, cu mai multe rezerve în primul 11, a fost învinsă în deplasare de Poli Iași.  Clujenii au făcut un meci slab, dar îl puteau închide în prima repriză.

Valentin Costache a deschis scorul în prima parte după serie de erori în centrul defensivei gazdelor. Rondon a trimis în bară, mingea a ajuns la Costache, iar mijlocașul a făcut 1-0. Pe finalul primei reprize, Rondon a ratat o ocazie imensă, trimițând prost din doar câțiva metri (43). Și cum ocaziile se răzbună, în loc de 2-0, CFR-ul s-a văzut egalată înainte de a pleca la vestiare, de Passaglia (45).

Ieșenii au mai înscris o dată în repriza a doua prin Gallego, iar Dan Petrescu dă vina pe oboseala jucătorilor săi:

„Nu ne așteptam să avem iar o înfrângere, după meciul din Europa. Am început bine, dar Iașiul a revenit în joc. Puteam face 2-0, iar ei au marcat chiar în ultima fază a primei reprize. Moralul nostru era scăzut la pauză. Am încercat să vorbesc cu ei. E de înțeles că nu jucăm bine, pentru că mulți jucători n-au ritm, n-au meciuri în picioare. În repriza a doua am fost mai buni. Iașiul nu cred că a avut vreo ocazie. La singurul lor șut au dat gol. Am pierdut 3 puncte mari. În primul rând antrenorul e de vină, apoi jucătorii. Sunt supărat pe mine și după aia pe jucători.

Stăm numai prin avioane, pe drumuri, unii jucători sunt lăsați acasă și nu sunt antrenați de mine, iar asta se vede. Vinicius și Pașcanu s-a văzut că au jucat prima dată împreună. Cred că și puțin ghinion a dus la pierderea meciului”, a spus Petrescu la finalul partidei.

 

Poli Iași: Târnovanu – Lopes, Mihalache, Diallo, Bădic – Passaglia, Loshaj – Popadiuc, Breeveld, Horșia – A. Cristea
Rezerve: D. Rusu, Hațiegan, Devesa, A. Bălan, Gallego, F. Cristea, S. Șerban
Antrenor: Mihai Teja

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Vinicius, Pașcanu, Camora – L. Aurelio, Hoban, A. Păun – V. Costache, Rondon, Pereira
Rezerve: J. Fernandez, M. Butean, A. Burcă, Bordeianu, C. Deac, Petrila, Golofca
Antrenor: Dan Petrescu

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu